CYCPLUS AS2 ULTRA MİNİ ŞARJLI POMPA

  ... kişi şu anda bunu görüntülüyor

  Paylaş

Cep Boyutu ve Taşınabilir:
Ağırlık: 3,06 oz (87 g); Boyut: 6,5 x 2,8 x 4,7 cm (6,5 x 4,7 x 2,8 cm), AS2PRO ile karşılaştırıldığında, 33 g daha hafif ve %12 daha küçüktür. Daha mini ve hafif, tek elle kullanım için mükemmel. Taşınabilir taşıma ve saklama – sırt çantasına takılabilir veya cebinize konabilir.

Boyut olarak daha küçüktür, ancak AS2PRO kadar hızlıdır! Maksimum 120 PSI hava basıncı ile, 700 x 25C lastiğin (0-80 PSI) doldurulması sadece 52 saniye ve bir yol bisikleti lastiğini (0-120 PSI) şişirmek sadece 120 saniye sürer. Esas olarak bisiklet enflasyonuna odaklanır ve E-Bisiklet, Dağ Bisikleti, Şehir Bisikleti ve Yol Bisikleti için daha profesyoneldir.

Basınç göstergesi fonksiyonlu LED büyük ekran, ± 1 PSI ölçüm hassasiyeti ile önceden ayarlanmış basınç değerlerinin ve gerçek zamanlı basınç değerlerinin kolay okunmasını sağlar. İstenilen basınç ayarlandıktan sonra, bu bisiklet lastiği şişirici kalan görevleri otomatik olarak tamamlayacak ve hedef basınca ulaşıldığında otomatik olarak duracaktır.

Tam şarj olmak için sadece 25 dakika. Tam şarjla, 0 ila 110 PSI arasında en az İki 700* 25C lastiği şişirebilir.

Hem Schrader valfı hem de Presta valf ile uyumludur – taşıması kolay için 2’si 1 arada. Ayrıca, paketteki ekstra hava hortumu garip açılardan veya kör noktalardan kaçınmanıza yardımcı olabilir.

Lastik şişirme aleti 1, esnek hortum 1, Presta Valf Adaptörü 1, bilyalı iğne 1, silikon kılıf 1, su geçirmez saklama çantası 1, USB şarj kablosu 1, kullanım kılavuzu 1

Marka

CYCPLUS

0.00
0 incelemesi
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Yalnızca bu ürünü satın almış oturum açmış müşteriler yorum bırakabilir.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yok.

SKU: ST04327 Kategori:  Etiket: 
Ürün Kategorileri
Sepetim
Dilek listesi
Son Görüntülenen
Kategoriler
Ürünleri karşılaştır (0 Ürünler)